Ήττα στο κύπελλο στη φάση των 16

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Σ.Σ.Λάρισας να προκριθεί στα προημιτελικά και αποκλείστηκε από το κύπελλο Ελλάδος από την πολύ ισχυρή ομάδα του ΑΜΟ Γαλαξία Θεσσαλονίκης στη φάση των 16.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΑΜΟ Γαλαξία στην Θεσσαλονίκη στις 11.30 πμ  την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Για την αποστολή αυτή επιλέχθηκαν οι αθλητές του συλλόγου μας  Κόγιας Κωνσταντίνος, Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος, Σκόδρας Αστέριος και Γκονέλας Νικόλαος οι οποίοι παρατάχθηκαν απέναντι από τους Ιωαννίδη Ευγένιο, Παπακωνσταντίνου Δημήτριο, Παπαδόπουλο Παναγιώτη και  Γράψα Γεωργία. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αλλά και η κούραση των αθλητών μας που ταξίδεψαν μέχρι την Θεσσαλονίκη αυθημερόν για τον αγώνα αυτό συνετέλεσαν στο να  ηττηθεί η ομάδα μας με  σκόρ 3-1. Νίκη σημείωσε ο Γκονέλας απέναντι στη Γράψα ενώ και ο Σκόδρας θα μπορούσε να αποσπάσει ίσως ένα καλύτερο αποτέλεσμα αφού η θέση που προέκυψε μετά τη φάση του ανοίγματος  του έδινε ελπίδες για ισοπαλία και όχι μόνο. Ο Κωνσταντέλιας, επίσης, μπορούσε και αυτός την ισοπαλία με διαρκές σαχ αλλά προτίμησε να συνεχίσει την παρτίδα αφού  πλέον το αποτέλεσμα του αγώνα είχε κριθεί υπέρ του Γαλαξία, και τελικά έχασε, ενώ στην πρώτη σκακιέρα, από νωρίς, ο Ιωαννίδης εκμεταλλεύτηκε κάποιες αδυναμίες στην παράταξη των μαύρων και υποχρέωσε τον Κόγια σε πρόωρη εγκατάλειψη.   

Παρά την ήττα που υπέστη η ομάδας, η πορεία της στο κύπελλο μπορεί να θεωρηθεί αξιόλογη και ήδη η συμμετοχή της στη φάση των 16 αποτελεί επιτυχία από μόνη της.

Τέλος, ευχόμαστε στον ΑΜΟ Γαλαξία καλή επιτυχία στην συνέχεια στα προημιτελικά

 


Αριστερά ο Κόγιας και δεξιά ο Ιωαννίδης


Αριστερά ο Κωνσταντέλιας και δεξιά ο Παπακωνσταντίνου 


Αριστερά ο Παπαδόπουλος και δεξιά ο Σκόδρας


Γκονέλας και Γράψα 


Το φύλλο αγώνα της συνάντησης


Το αρχείο των παρτιδών για κατέβασμα


 

Ο διαιτητής της συνάντησης Μαυρομούστακος Σάββας


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

Αξιολογήστε το άρθρο με κλικ στα παρακάτω αστεράκια

Μέσος όρος αξιολόγησης 5 / 5. Αξιολογήσεις 4

Γίνεται ο/η πρώτος/η που θα αξιολογήσει αυτό το άρθρο !

Total Page Visits: 4871 - Today Page Visits: 4