Καλωσόρισμα στην νέα μας σελίδα

Σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστότοπο του συλλόγου μας.

Μετά από πολλά χρόνια διαδικτυακής απουσίας αποφασίσαμε να επανεμφανιστούμε καθώς νομίζουμε ότι η σελίδα μας θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του αθλήματος στη πόλη μας στην σκακιστική ενημέρωση και στην καλύτερη σκακιστική επικοινωνία.  Ο διαδικτυακός μας τόπος δεν είναι ακόμη 100% ολοκληρωμένος αλλά αποφασίστηκε να τον βγάλουμε να ταξιδέψει και μέσω αυτού και της ανατροφοδότησης που θα υπάρξει να τον τελειοποιήσουμε  όσο περισσότερο είναι εφικτό. 

Μέσα, λοιπόν,  από τα άρθρα και τις σελίδες του ιστότοπού μας θα έχετε ενημέρωση για τα δρώμενα στο σύλλογό μας αλλά και πρόσβαση στο αρχείο του συλλόγου αφού θα γίνει προσπάθεια  να ψηφιοποιηθεί το μεγαλύτερο από το πολύτιμο αυτό αρχείο και να δημοσιευθεί μέσω του ιστότοπού μας.

Επίσης, εδώ θα μπορείτε να βρείτε προβλήματα, σπουδές και αναλύσεις παρτίδων των σκακιστών του συλλόγου καθώς και  άλλα καλούδια που θα ανεβαίνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Συγχωρείστε τυχόν λάθη, ελπίζουμε να εξαλειφθούν με το χρόνο και περιμένουμε και την δική σας συνδρομή και βοήθεια στην περίπτωση που εντοπίσετε κάτι που θα βελτίωνε την εικόνα του ιστότοπου. Μπορείτε, λοιπόν, με σχολιασμό, με email, τηλεφωνικά ή μέσω της σελίδας επικοινωνίας να λέτε τη γνώμη σας η οποία είναι πολύτιμη αφού θα αποτελεί την επιζητούμενη ανατροφοδότηση.

Για την καλύτερη και πιο ευχάριστη πλοήγηση στον ιστότοπο να προτιμάτε πρόσβαση από υπολογιστή παρόλο που και στα smartphones αλλά και στα tablets ο ιστότοπος εμφανίζεται  χωρίς προβληματα.

Τέλος, όπως θα έχετε προσέξει ο ιστότοπος δεν είναι γενικά περί σκακιού ή κάποιο ακόμη ειδησεογραφικό site. Παρουσιάζονται αποκλειστικά και μόνα τα νεά του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας και θεωρούμε ότι για αυτόν τον λόγο κάποιος θα επισκεφθεί τον ιστότοπο και όχι για να βρει το σύνδεσμο για το site της Fide. Έτσι, εσκεμμένα  λείπει  αυτό που παραδοσιακά έχουν όλα τα site, δηλαδή, οι “χρήσιμοι σύνδεσμοι”, αφού αν κάποιος χρειάζεται κάποιον σύνδεσμο μπορεί πλέον να τον βρει εύκολα σε μια  μηχανή αναζήτησης. Ίσως μόνο κάποια συνταρακτικά σκακιστικά νέα να βρουν το δρόμο τους προς την ιστοσελίδα μας αλλά γενικά αυτό θα είναι  η εξαίρεση.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν και είμαστε ανοικτοί για οποιαδήποτε καλοπροαίρετη κριτική.

 

Η ομάδα σύνταξης και ανάπτυξης με την υποστήριξη του ΔΣ του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας

Λιάκος Δημήτρης και  Σκόδρας Στέργιος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

Αξιολογήστε το άρθρο με κλικ στα παρακάτω αστεράκια

Μέσος όρος αξιολόγησης 0 / 5. Αξιολογήσεις 0

Γίνεται ο/η πρώτος/η που θα αξιολογήσει αυτό το άρθρο !

Total Page Visits: 1434 - Today Page Visits: 2