Ο Σ.Σ.Λάρισας Κυπελλούχος 2020

Η Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας, για ακόμη μια φορά στην ιστορία του, κατέκτησε το κύπελλο Θεσσαλίας αφού στον τελικό νίκησε την Σκακιστική Ένωση Βόλου με σκόρ 3-1. Στην αναμέτρηση του τελικού, που έγινε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο εντευκτήριο του συλλόγου μας, για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Κόγιας, Κωνσταντέλιας, Γκονέλας και Σκόδρας ενώ ο Βόλος παρέταξε τους Αγγελή, Ντράτσι, Κορώνα και Χατζηπολίτη.  Αρχηγοί ομάδων ήταν ο Κωνσταντέλιας για τη Λάρισα και ο Καρανικόλας για τον Βόλο.

Η στρατηγική που εφαρμόστηκε από τον Κωνσταντέλια ήταν να δώσει τη μάχη ο σύλλογος στις δύο πρώτες σκακιέρες. Το πρώτο αποτέλεσμα ήρθε εντελώς αναπάντεχα από την αναμέτρηση της 4η σκακιέρας Χατζηπολίτης – Σκόδρας: 0-1 όπου ο παίκτης του Βόλου έστησε ματ σε μια μάλλον ισόπαλη θέση. Ακολούθησε η νίκη του Κόγια επί του Αγγελή και το σκόρ διαμορφώθηκε στο 2-0 Στη συνέχεια νίκησε και ο Κωνσταντέλιας τον Κορώνα και κλείδωσε η νίκη αφου το σκόρ έγινε 3-0 Τέλος ο Γκονέλας που αντιμετώπισε τον ισχυρότερο παίκτη από τους Βολιώτες πάλαιψε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα οπότε το τελικό σκορ έγινε 3-1 υπέρ της ομάδας μας και ο Σ.Σ.Λάρισας στέφθηκε κυπελλούχος Θεσσαλίας για ακόμη μια φορά.

Παρακάτω οι παρτίδες της αναμέτρησης.


http://chess-results.com/tnr534281.aspx?lan=1&art=0&rd=1






Κατεβάστε τις παρτίδες του τελικού του Κυπέλλου Θεσσαλίας 2020


Από αριστερά, Κορώνας, Χατζηπολίτης, Καρανικόλας, Σκόδρας, Κωνσταντέλιας και Γκονέλας.


Ο Καρανικόλας απονέμει το τρόπαιο στον Σκόδρα


Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές μας που έλαβαν μέρος στους αγώνες όλων των φάσεων του κυπέλλου αλλά και τους αντιπάλους μας για το ήθος την ευπρέπεια και το αθλητικό τους πνεύμα. Ευχόμαστε στην ομάδα μας καλή επιτυχία στην επόμενη φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος στην οποία θα αντιμετωπίσει τον Γαλαξία Θεσσαλονίκης εκτός έδρας στις 11 Οκτωβρίου 2020.

 Σύλλογος Σκακιστών Λάρισας Κυπελλούχος Θεσσαλίας 2020 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

Αξιολογήστε το άρθρο με κλικ στα παρακάτω αστεράκια

Μέσος όρος αξιολόγησης 5 / 5. Αξιολογήσεις 3

Γίνεται ο/η πρώτος/η που θα αξιολογήσει αυτό το άρθρο !

Total Page Visits: 2658 - Today Page Visits: 6