Αντώνης Φλώρος

Ο Αντώνης Φλώρος σκακιστής του Σ.Σ.Λάρισας είναι ένας πολύ χαρούμενος πάντα χαμογελαστός και ευχάριστος άνθρωπος Ο Αντώνης βρίσκεται στο εξωτερικό εδώ και δεκαετίες. Μετά την στρατιωτική του θητεία πήγε για σπουδές (Computer Science) στον Ηνωμένο Βασίλειο το 1986 και τελικά εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Σκωτία όπου μένει εδώ και 35 χρόνια.

Είναι παντρεμένος από το 1992, έχει δύο κόρες και δύο εγγονάκια και κατοικεί μόνιμα στη Γλασκώβη.

Ο Αντώνης ήταν και παραμένει σκακιστής του συλλόγου μας. Στα εφηβικά του χρόνια, τη δεκαετία του 80, ήταν από τους πιο ισχυρούς νέους και στελέχωνε την εφηβική ομάδα του συλλόγου μας. Το Έλο του τότε ήταν 1810 και αν συνέχιζε το σκάκι είναι βέβαιο ότι θα ανέβαινε ακόμη ψηλότερα.

Ο Αντώνης επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και κάθε φορά που έρχεται φροντίζει να συναντιέται με σκακιστές τους συλλόγου μας. Οι συναντήσεις συνοδεύονται με καλό φαΐ, καλό κρασί και μπόλικη κουβέντα. Ακόμα και όταν δεν ευνοούν χρονικά οι συνθήκες, ενα καφεδάκι θα το πιεί με τους παλιούς συναθλητές του και μαζί θα θυμηθούν σκακιστικές στιγμές, παλιές ιστορίες κρατώντας με αυτό τον τρόπο, δυνατούς τους δεσμούς και με την πατρίδα του αλλά και με το σύλλογο που τόσο αγαπά.

Τα τελευταία χρόνια άρχισε να ασχολείται και πάλι με το αγαπημένο του άθλημα και μετέχει στο πρωτάθλημα Σκωτίας και στο πρωτάθλημα Γλασκώβης από όπου οι παρτίδες που ακολουθούν με δικά του σχόλια.

https://ratings.fide.com/profile/2404605








 




 



ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

Αξιολογήστε το άρθρο με κλικ στα παρακάτω αστεράκια

Μέσος όρος αξιολόγησης 5 / 5. Αξιολογήσεις 6

Γίνεται ο/η πρώτος/η που θα αξιολογήσει αυτό το άρθρο !

Total Page Visits: 5640 - Today Page Visits: 11